Kóbor

Kóbor Jánost az Omega együttes oszlopos tagját egy rosszullét miatt szállították nemrég kórházba. A 78 éves Kóbor János nyíltan hangoztatta nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával.


Szinpompas Talizmanok Kavicsokra Festett Kobor Angyalok Mariannatol Eletszepitok Easter Eggs Diy Crafts Crafts

Kóbor János azután került kórházba hogy otthon rosszul lett.

. Kóbor János az Omega énekese egy hete kórházi kezelésre szorul. A zenész javulásáért az egész ország imádkozik. Kóbor Jánoson kívül egy másik rockikon is élet-halál között van ő sem vette fel az oltást.

Mecky kedden este. Legutóbb a HírTV-n szorítottak az Omega énekeséért amikor az Operaszínház igazgatója. Amikor a férje múlt héten rosszul lett ő döntött úgy hogy azonnal keressék fel a kórházat mert nem akar kockáztatni.

Csütörtök este a koronavírus elleni oltás is szóba került a Hír TV-n futó Vezércikk című műsorban erről Ókovács Szilveszterrel Bencsik Andrással és Mráz Ágoston Sámuellel beszélgetett M. Az Omega legendás frontembere Kóbor János és az egykori ökölvívó mulatós sztár Bunyós Pityu is kórházi kezelésre szorul koronavírus miatt. Kóbor János és felesége nagyszülők lettek Deme Zsóka idősebb lánya Titanilla ugyanis egy hónappal ezelőtt egy kis unokával ajándékozta meg őket.

Kóbor János nem érezte szükségét hogy felvegye a vakcinát de másoknak kifejezetten javasolta az oltást. Régi barátként a Scorpions együttes frontembere Klaus Meine most videoüzenetben kívánt mielőbbi jobbulást az énekesnek. Rosszulléte miatt felesége Zsóka kórházba vitte majd bent is.

Kóbor János kórházban van mindenki szurkol a felépüléséért. A zenész családja hírzárlatot rendelt el felesége napok óta a hívásokra sem reagál így igazából azt sem tudni valóban koronavírusos-e. Budapest Mindenkit megrendített a hír hogy Kóbor Jánost kórházba szállították.

Azt mondta nem szabad várni azonnal kórházba vitte a. Ókovács itt hozzátette ő tud egy másik ugyanilyen korú rockikonról is. Ez most nagyon rondán jön ki mert ha nem oltatta be magát akkor hát akkor elég nagy bajba kerülhet.

Kóbor János végre nyilatkozott. Az egész ország érte aggódik főleg mert úgy tudni nem volt beoltva. Egész nap csörög a telefonja mert mindenki azt szeretné tudni hogy van Mecky.

Sosem oltatom be magam semmivel az influenza elleni vakcinát sem kértem és ezt sem fogom nyilatkozta még tavaly. Sosem oltatom be magam semmivel az influenza elleni vakcinát sem kértem és ezt sem fogom nyilatkozta tavaly Kóbor aki a kora miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít. Ahogy megírtuk koronavírus-fertőzéssel került kórházba Kóbor János.

A korábban modellként dolgozó nő két évvel később világra hozta közös gyermeküket aki a gyönyörű Léna nevet kapta. Abszolút nem fordult meg Kóbor János fejében hogy egyik pillanatról a másikra minden megváltozhat és hirtelen kórházi kezelésre szorul hangzott el a Tények Plusz riportjában ahol az énekes jó barátja Nagy Feró is megszólalt aggódóan. A családhoz közel állók egyike azt mondta hogy Kóbor János néhány.

Pár napja lett rosszul és ugyan ő nem veszi komolyan az ilyesmit nem retten meg egy kis betegségtől de a felesége Zsóka nem kockáztatott. Mint már megírtuk kedden nem érezte jól magát felesége unszolására kórházba került koronavírus-fertőzése miatt Kóbor János. Állapotáról és konkrét betegségéről nincsenek hírek.

A zenészlegenda állapotáról és kezeléséről nem árult el részleteket a családja az együttes menedzsere eddig annyit közölt hogy melyik kórházba szállították át az Omega együttes legendás frontemberét. Ez lesz az Omega sorsa. A lap szerint az énekes felesége elérhetetlen a zenekar tagjai pedig nem nyilatkoznak.

Kóbor János közel két hete fekszik kórházban. Gyors felépülést kívánok neked. Már egy hete hogy kórházba került Kóbor János de állapotáról azóta sem tudni semmit írta a Bors szerdán.

A kislány idén lett 11 esztendős. Ekkor szóba került az omegás Kóbor János aki nem oltatta be magát és most a hírek szerint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán fekszik és életveszélyben van. Az együttes hivatalos Facebook oldalukon néhány mondat erejéig megszólalt Mecky állapotáról.

Most kiderült ő maga miért nem oltakozott. Mindenki ezt nézi most. Kóbor ugyanis korábban többször is hangot adott annak hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

Jánossal nem beszéltünk felesége Zsóka a. Az Omega frontemberéről a napkban röppent fel a hír hogy kórházba került. Kóbor János rosszul lett akit felesége vitt kórházba.

A szabályozások szerint élt felvette a maszkot is de azt nem tagadta hogy ez nehezére esik. Kóbor János súlyos állapotban van. A Blikk információi szerint az Omega énekesének kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen de az utolsó pillanatban lemondta.

Kóbor János és Deme Zsóka még 2005-ben ismerkedtek meg egy partin ahol azonnal egymásba szerettek. Bár sokan optimistaként szemlélik az eseményeket most úgy tűnik rosszabbra fordult a helyzet. A menedzserrel ugyan sikerült beszélniük de ő is nagyon szűkszavú volt.

Kórházba került az Omega frontembere a 78 éves Kóbor János. Kóbor János november közepén került kórházba. A zenész állapotáról az egyik.

Se pro se kontra nem. Koronavírus miatt kórházba került Kóbor János. Azt nem tudni hogy a 78 éves énekes konkrétan miért került kórházba de a Blikk arról ír hogy Kóbor korábban többször is hangot adott annak hogy nem oltatja be magát koronavírus.

A kislány pontosan olyan hajas baba mint amilyen Zsóka lánya volt annak idején. A 7-nek adott interjújában korábban kifejtette véleményét a koronavírus-helyzetről és a vakcináról. Az együttes ugyanis a Facebook-oldalán kérte rajongóikat hogy imádkozzanak Meckyért vagyis Kóbor.

Hallottam róla hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Kórházba került Kóbor János és Bunyós Pityu. Kóbor János az Omega legendás frontembere a Blikk információi szerint pár napja már betegeskedett programot is le kellett mondania majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára.

Az állapotával kapcsolatban felesége hírzárlatot rendelt el annyit azonban tudni hogy az Omega. A 78 éves Kóbor Jánosnak kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen de szinte az utolsó pillanatban lemondta a. A 78 éves Kóbor János még a múlt héten került kórházba miután otthon rosszul lettElőször a SOTE Pulmonológiai Klinikáján kezelték majd átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára azóta is ott kezelik.

Kóbor János felesége Zsóka kemény határozott asszony.


Nem Kobor Eb Aranysakal Animaux


Harry Potter Kobor Grimbusz Knight Bus Ezust Talizman Potter Harry Potter Knight


Vajon Kire Hasonlit Kobor Janos Kislanya A Kis Lena Hatalmasat Nott Lena Fashion Style


Szinpompas Talizmanok Kavicsokra Festett Kobor Angyalok Mariannatol Eletszepitok Basteln Silvester Glucksbringer Basteln Silvester Glucksbringer Basteln


Kobor Ekesboglarka Cupido Argiades Beautiful Butterflies Butterfly Moth


Pin By Edit Szikes On Moka Funny Pictures Funny Memes Bones Funny


Pin By Geczi Agnes Csakne On Picture Quotes In 2021 Picture Quotes Picture Quotes


Omega Egyuttes Funny Outfits Women Wonder Woman


A Mi Kis Kobor Cicank Cats Animals


Kobor Janos Actors Celebrities Sunglasses Women


Brain Kobor Janos Omega Freddie Mercury Freddy Concert


Pin De Ballo Katalin Em Konyv Prisioneiro De Azkaban Ilustracoes Do Harry Potter Harry Potter Rowling


Pin By Miklos On Hungarian Rock In 2021 The Creator Youtube


Kobor Janos Hats Fashion Hard Hat


Lego Harry Potter Kobor Grimbusz 75957 Lego Fisher Price Lego Harry Potter Harry Potter Knight Bus Lego Harry Potter Minifigures


Pin By Kobor Stella On T ᗩ T T O O ᔕ Brain Tattoo Geometric Tattoo Heart Tattoo


Lady And The Tramp Walt Disney Movies Lady And The Tramp Disney Movies


Szinpompas Talizmanok Kavicsokra Festett Kobor Angyalok Mariannatol Eletszepitok Schutzengel Engel


Pin By Rozal Kobor On Emoji Christmas Ornaments Holiday Decor Holiday

YOU MAY LIKE :